Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Waterman

In juli wordt het kruidenvrouwtje in jou wakker gekust. Lilith bevindt zich in de zone van gezondheid en Lilith werkt graag langs de natuurlijke weg. Dan zou je zomaar een bijzondere ontdekking kunnen doen over de heilzame werking van een plant. Of je helpt iemand met een dieetadvies dat tot stand komt op grond van je intuïtie. Probeer eens kruidenthee te drinken in plaats van zwarte thee, zeg je dan, terwijl je geen idee hebt waar die ingeving vandaan komt. Even later hoor je dan dat dit een geweldig advies was, waardoor iemand enorm is opgeknapt.

Vanwege het Kreeft-thema van deze maand, zullen die inzichten te maken hebben met voeding, maar ook andere vormen van natuurlijk helen kunnen een rol spelen. Het kan best zijn dat die ingevingen diagonaal ingaan tegen je rationele opvattingen. Het is de kunst om naar je gevoel te luisteren. Je verstand is in juli niet je beste raadgever. Behalve dat je anderen kunt helpen met de inzichten van Lilith, geldt dat ook voor (huis)dieren en… voor jezelf. Als je last krijgt van een of andere zomerkwaal, voel je precies wat je moet doen om weer beter te worden.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent