Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Weegschaal

Let deze maand op signalen die je opvangt in de werksituatie. Deze worden door anderen niet opgepikt, maar wel door jou. Vaak is het met Lilith lastig om de vinger op de zere plek te leggen. Dat kan zijn omdat je er nog geen woorden voor hebt, of omdat het gaat om een onbestemd gevoel. Soms is dat omdat anderen niet meteen willen horen wat je te vertellen hebt, waardoor je (tijdelijk) buitenspel wordt gezet. Probeer dan niet om de situatie te forceren. Word niet boos op de anderen omdat ze niet zien wat jij ziet, maar vertrouw erop dat er met de tijd helderheid en erkenning voor jouw inzicht komt.

Je zou ook een ingeving kunnen krijgen over je ouders. Over een diepgeworteld patroon in hun relatie dat doorwerkt in jouw eigen relatie. Misschien is dat omdat jij gedrag van ze hebt overgenomen. Probeer te ontrafelen hoe dit zit. Neem je te snel de zorgende rol op je? Voel jij je te vaak het slachtoffer? Misschien kan Lilith jou helpen om dit patroon te doorbreken.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent