Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Stier

Als we naar de belangrijkste emotie van Stier kijken dan is dat genieten, zinnelijkheid. Puur ervaren wat er is te beleven met ogen, oren, neus en mond en daar volledig in opgaan. Daar heeft Stier altijd iets voor nodig vanuit de buitenwereld. Denk aan mooie natuur, kunst, muziek of lekker eten.

Zonder die dingen kan de Stier zich leeg voelen en het leven ervaren als saai. Terwijl het natuurlijk de kunst is om te leren genieten van die pure verstilling. Om te ontdekken dat je niets nodig hebt om de sleur te doorbreken. Er is geen sleur, het leven biedt elke dag nieuwe ervaringen en inzichten.

Stier is op zijn best als zij dat vermogen tot genieten vorm weet te geven in de kunst of in de keuken. In de beste restaurants staan Stieren in de keuken. Ook kan Stier vanuit die diepe rust anderen geruststellen en ze het veilige gevoel geven dat ze volkomen geaccepteerd worden. En als Stier de kunst van het mediteren ontdekt, ontstaat er iets moois. Op 11 en 12 juli, als de maan door het teken Stier reist, kun je voelen dat dit een van je grootste krachten is. Een retraite rond die tijd zou perfect zijn.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Stier:

Florence Nightingale (12 mei 1820) – verpleegkundige en hervormer van de gezondheidszorg

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent