Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Vissen

Emotioneel gezien zijn Vissen superontvankelijk voor alles wat anderen raakt. Als iemand anders lijdt, lijdt Vissen mee. Daar komt bij dat dit teken een sterk schuldgevoel heeft, alsof al het lijden op de wereld door haarzelf wordt veroorzaakt. Dat is natuurlijk niet zo, maar door zulke gedachtes kan Vissen zichzelf veel pijn doen en overlopen van medelijden voor alles wat leeft.

Het leven van Vissen is dan ook niet altijd makkelijk. Er is een manier waarop dit teken minder last heeft van dat schuldgevoel, en dat is door verantwoordelijkheid te nemen. Vissen kan naar de pijn van anderen kijken op het moment dat anderen weglopen. Dat is een enorme kracht. Als Vissen deze gevoelens handen en voeten durft te geven, kan dat een keerpunt zijn. Door werk te doen op plaatsen waar zij mensen in nood kan helpen, kan dit sterrenbeeld een invulling vinden die zowel spiritueel als emotioneel is. Denk aan werk in het ziekenhuis, de gevangenis, een vluchtelingenopvang of daklozenopvang.

Op 6, 7 en 8 juli staat de maan in jouw teken. Dan kun je dat schuldgevoel op een diep niveau ervaren, maar je kunt ook iets doen om het lijden van jezelf en van anderen te verlichten. Je vindt vast een weg.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Vissen:

Miriam Makeba (4 maart 1932) – Zuid-afrikaanse zangeres en anti-apartheid-activist

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent