Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Waterman

Waterman is een luchtteken. Luchttekens identificeren zich niet erg sterk met hun emoties. Dat betekent niet dat ze die niet hebben, maar ze laten ze niet zo zien. Toch is er een gevoel waar Waterman ontzettend blij van wordt, en dat is het ontdekken van iets nieuws. Dat wat Waterman verrast, dat wat hem verbaast, laat zijn bloed sneller stromen. Het betekent dat er iets anders mogelijk is dan de platgetreden paden volgen. En daar houdt Waterman van, want Waterman is het teken van de verandering.

Maar er is ook een valkuil, en dat is de diepe onrust die Waterman voelt als dingen te lang bij het oude blijven. Dan wil Waterman weg of hij wordt opstandig. Soms begint hij zelfs anderen te plagen, in de hoop zo iets los te maken.

Die onrust zorgt ervoor dat Waterman zich nooit helemaal kan verbinden met iets of iemand en altijd een beetje afstand houdt. Dat gaat ten koste van de emotionele diepgang en stabiliteit in zijn leven. Wees je hiervan bewust, in het bijzonder op 4 en 5 juli. Dan gaat de maan door het teken Waterman en dan kan die onrust heel erg sterk aanwezig zijn.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez notebook

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Waterman:

Virginia Johnson (11 februari 1925) – seksuologe, onderzocht en emancipeerde vrouwelijke seksualiteit

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent