Boogschutter, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Boogschutter, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Boogschutter, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Boogschutter, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Boogschutter

Een diepgaande zoektocht naar meer zelfinzicht, zo zou je jouw julimaand kort kunnen typeren. Natuurlijk zijn er ook minder diepgaande momenten, maar het ontwikkelen van een beter besef van wie jij werkelijk bent, is deze maand de rode draad die al je ervaringen met elkaar verbindt. Je kunt daarvoor grijpen naar psychologie, esoterie, astrologie en andere vormen van mystieke kennis. Gewoon een goed gesprek kan ook een ander licht werpen op je verleden. Je zou tot de ontdekking kunnen komen dat jouw ideeën van egoïstisch, egocentrisch of ‘zonder ego’ zijn, helemaal niet kloppen. Dat je wel degelijk een ego nodig hebt, maar dat je die niet alle controle kunt geven. Dat kan de manier waarop je omgaat met macht en gevoelens van machteloosheid veranderen.

Zowel Mercurius als Venus benadrukken ondertussen je intellectuele en esthetische kant, maar dan als onderdeel van meer wijsheid, een levensfilosofie. Welke rol vervult schoonheid in je leven, waarom zou schoonheid belangrijk moeten zijn? Wat is schoonheid eigenlijk? Je hebt honger om hier meer over te leren en om er op een filosofisch niveau over te communiceren. Dat is het fijnst als dat kan in de rol leraar en of student. Misschien is er een passende zomercursus?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt