Kreeft, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Kreeft, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Kreeft, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Kreeft, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Kreeft

Met de zon in je eigen teken (Kreeft) straal je zelfvertrouwen en levenslust uit. Je durft meer op te vallen dan anders en de aandacht op je te vestigen zonder dat je daar verlegen van wordt. Je hebt de drang om jezelf te laten zien en te bewijzen wat je kunt. Ook neem je vaker de regie. Het voelt goed om te merken dat je het stuur – weer – in eigen handen hebt en je eigen pad te volgen. Je hebt een sterke wil en een duidelijke visie op wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven. Het kan zijn dat anderen een beroep op je doen voor leiding of advies.

Zowel Venus als Mercurius versterken je gevoel voor alles wat mooi en waardevol is. Het is een goede periode om de schatkist te openen en er iets mee te doen (lees: waardevolle spullen die je ergens in een kelder hebt opgeslagen). Misschien verdienen spullen een mooiere plek of een tweede leven. Je kunt ook waardevolle aankopen doen op een vintagemarkt. Mercurius op de plek van financiële zaken versterkt je handelsgeest en zakeninstinct. Dan word je instinctief aangetrokken tot bijzondere spullen. Je kunt slimme beslissingen nemen die je materiële positie verstevigen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert