Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Leeuw

Voor jou kan de maand juli een wat introverte periode inhouden. De zon, jouw persoonlijke gids, bevindt zich in de zone van contemplatie en afzondering. Dan kun je je wat eenzaam voelen, maar tegelijk ervaar je deze social detox als een soort loutering waar je sterker uitkomt. Mocht je een retraite overwegen, dan kun je daar in juli enorm van genieten. Stilte een eenvoud zijn precies wat je nodig hebt om tot geestelijke verdieping te komen en om contact te leggen met je rijke, innerlijke wereld. Ook kun je meer dan anders de betekenis vinden achter symbolen of dromen. En je ervaart een gevoel van verbondenheid met het grote geheel. Misschien zijn er momenten waarop de Leeuw in jou even zachtjes brult om meer aandacht, maar alles op zijn tijd.

Venus en Mercurius helpen je om naar buiten te treden met charme en intelligentie. Anderen zien hoe aantrekkelijk je bent en vinden je sympathiek. Daar hoef je niets voor te doen, alleen maar helemaal jezelf zijn. Mercurius maakt je scherpzinnig en welbespraakt en geeft behoefte om te leren en ideeën uit te wisselen. Deze wat wonderlijke en soms tegenstrijdige combinatie van planeetinvloeden zorgt ervoor dat je ondanks je behoefte aan introspectie, ook in staat bent om jezelf effectief en charmant te presenteren.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De sterrenbeelden in het Engels: dit is hoe je ze vertaalt en uitspreekt
De sterrenbeelden in het Engels: dit is hoe je ze vertaalt en uitspreekt