Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Maagd

Met de zon in de zone van vriendschappen, gemeenschapszin en idealen haal je in juli veel voldoening uit samenwerking en het smeden van netwerken. Je werkt met de gave om mensen samen te brengen en zet je graag in voor doelen die groter zijn dan jezelf. Je voelt je meer betrokken bij groepen of organisaties die zich inzetten voor positieve maatschappelijke verandering. Daarin vervul je misschien zelfs een leidinggevende rol, ondanks het feit dat je van nature liever bescheiden op de achtergrond blijft.

Mercurius en Venus zorgen voor de nodige spirituele input. De manier waarop jij je gevoelens tot uitdrukking brengt kan bij vlagen indirect of mysterieus zijn, waardoor anderen je niet altijd begrijpen. Je kunt het prettiger vinden jezelf te uiten door kunst of muziek, want woorden schieten tekort. Je vindt het fijn om diep in gedachten verzonken te zijn, gewoon, zomaar ergens langs de waterkant of in het bos, met niemand die je stoort.

Venus kan overigens wijzen op het ontstaan van een verborgen liefde. Misschien durf jij je gevoelens niet met de ander te delen, misschien is het belangrijk om jullie relatie geheim te houden. Dat kan een tijdje best spannend zijn, maar na de zomer heb je behoefte aan ‘officiële erkenning’.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt