Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Ram

In juli ontdek je hoe belangrijk je thuis, gezin en je verleden zijn voor je identiteit en zelfexpressie. Misschien heb je niet eerder zo sterk gezien dat dit lijntje er loopt. Je vindt kracht en zelfvertrouwen in een sterke thuisbasis en je hecht grote waarde aan een harmonieus privéleven. Je bent meer dan normaal bezig met familiebanden. Ook kun je merken dat je huishoudelijke taken als bevredigend ervaart. Je krijgt er een goed gevoel van en je vindt het fijn om te doen. Ook voel je de diepe behoefte om een warme, liefdevolle omgeving te creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Verder zorgen Mercurius en Venus voor unieke mogelijkheden om je creatieve en speelse kant tot uitdrukking te brengen. Met dans, muziek, poëzie, literatuur, kunst, noem maar op. Het zou ideaal zijn om een kunstfestival te bezoeken of een schildervakantie te boeken. Zo kun je je helemaal focussen op iets dat je doet uit pure liefde, enthousiasme of hobbyisme. Dat geeft je niet alleen de ontspanning waar je misschien heel hard aan toe bent, het brengt je ook in contact met mensen waarmee je je enorm verwant voelt. Misschien bots je zelfs wel tegen de liefde aan.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Je Marsteken: dit zegt het over je seksleven
Je Marsteken: dit zegt het over je seksleven