Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juli 2024: Schorpioen

Juli is voor jou een maand voor het ontwikkelen van kennis, filosofie en het beleven van verre avonturen. Je hebt een sterke drang om de wereld te verkennen. Op reis dus! Liefst een studiereis, naar een land dat niet alleen zonnig is, maar dat jou ook inspireert om nieuwe gebruiken en gewoontes te leren. Misschien zou je nu het liefst iets nieuws gaan studeren. Wat let je? Misschien koester je beperkende overtuigingen, maar er zijn altijd mogelijkheden als je echt wilt. Door zelfstudie of de open universiteit bijvoorbeeld. Het gevoel dat er een wereld aan mogelijkheden op je wacht, vervult je met nieuw optimisme en enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Je zou zelfs de leider van een studiegroepje of reisclub kunnen worden.

Mercurius en Venus stimuleren je ondertussen om de blik op je carrière te richten. Je kunt merken dat je zou willen dat communicatie, prettige contacten, commercie en of schoonheid een grotere rol in je werk gaan spelen. Hoe je dat vorm kunt geven is misschien nog even zoeken, maar er ligt een enorme potentie. Met je charme en diplomatie kun je deze maand waardevolle relaties opbouwen met collega’s, klanten en zakelijke partners. En dat maakt je werk alleen maar leuker.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt