Stier, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Stier, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Stier, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Stier, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Stier

Juli staat in het teken van communicatie, leren en het leggen van nieuwe contacten, bijvoorbeeld door te netwerken. Je kunt merken dat dit noodzakelijk is om op persoonlijk vlak verder te groeien, om helemaal uit de verf te komen. Je voelt ook de behoefte om levendige mensen te verzamelen met wie je intellectueel kunt sparren, zodat je je niet kleiner of naïever voor hoeft te doen, maar juist helemaal tot bloei komt.  Niets is leuker dan gewoon je nieuwsgierigheid volgen en onderzoek te doen naar de dingen die je het meeste interesseren. Momenten waarop je kunt schrijven of lezen, voelen ook als bijzonder waardevol. Kijk wel goed of alle informatie die je tegenkomt betrouwbaar is.

Mercurius en Venus zorgen voor kersverse inspiratie om je huis (of tuin) een frisse look te geven. Het is ook een fijne periode om familiefeestjes te organiseren. Je voelt je op je best in het gezelschap van anderen, dus geen eenzame wandeltochten of verre vakanties in je eentje. Dan liever met zijn allen op de camping 20 kilometer verderop. Zo’n soort samenkomst met familie zou er zelfs voor kunnen zorgen dat je opnieuw de verbinding aangaat met je roots, je afkomst.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit vertelt jouw Venusteken over je liefdesleven
Dit vertelt jouw Venusteken over je liefdesleven