Tweelingen, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Tweelingen, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Tweelingen, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Tweelingen, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Tweelingen

In juli zijn je persoonlijke bezittingen op een of andere manier belangrijker voor je dan normaal. Misschien uit zich dat in de behoefte om een beetje te showen met wat je hebt, alsof je daarmee kunt laten zien wat je waard bent. Maar je echte eigenwaarde schuilt natuurlijk in wie je bent, de rijkdom die je met je meedraagt in je hart en je hoofd. Misschien duurt het even, maar dat besef is misschien wel de grootste rijkdom die je deze maand kunt verwerven. Het kan zijn dat je een welgemeend compliment krijgt dat je nooit meer vergeet, omdat het jou laat voelen dat je echt gezien wordt.

Mercurius en Venus in de zone van de communicatie versterken jouw natuurlijke talent om je te verbinden met allerlei mensen, van jong tot oud. Ook staat je brein op scherp, waardoor je hoge ogen scoort met examens, het geven van lezingen en dergelijke. Het kan ook zijn dat je (hernieuwde) interesse hebt in onderwerpen als kunst en schoonheid. En verder zou je deze maand kunnen bemiddelen in lastige situaties of conflicten van mensen in je omgeving. Dat doe je met zoveel natuurlijke flair en helderheid dat men je eeuwig dankbaar is.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt