Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Vissen

In juli ontdek je hoe belangrijk creativiteit, plezier en zelfexpressie zijn voor je identiteit en persoonlijke groei. Misschien heb je niet eerder zo intens gevoeld dat dit brandstof is voor je zielsvuur. Je vindt kracht in het omarmen van je creatieve impulsen en hecht sterk waarde aan ervaringen waarbij je kunt lachen, zingen, schreeuwen of gewoon gek doen. Je bent meer dan ooit bezig met je passies en dromen. Ook kun je besluiten dat je artistieke inspanningen een bron van trots zijn die je een stroom van positieve energie brengen. Je voelt ook de behoefte om inspirerende en levendige mensen om je heen te verzamelen bij wie je volledig jezelf kunt zijn.

Verder zorgen Mercurius en Venus voor inspiratie om je dagelijkse routines en gezondheid te revitaliseren. Of je dat doet door in een exotisch kookboek te duiken, door frisse smoothies te maken of door het beoefenen van mindfulness in de natuur, dat maakt niet uit, als je het maar samen met anderen doet. Want Venus houdt van gezelschap! Vooral als het mensen zijn die net als jij handelen vanuit liefde voor lichaam en geest. Het zou zomaar kunnen dat jij je na de zomer van 2024 een paar jaar jonger voelt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt
Astrologie: zo weet je zeker dat jouw sterrenbeeld klopt