Weegschaal, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Weegschaal, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Weegschaal, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024 Weegschaal, dit is jouw maandhoroscoop voor juli 2024

Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Weegschaal

Je bent in de julimaand sterk gericht op je carrière en imago. Je zou kunnen zoeken naar betere mogelijkheden om je ambities vorm te geven. Het sleutelwoord is daarbij erkenning. Je wilt dat collega’s je waarderen voor je enorme inzet en prestaties. Schieten ze daarin tekort, dan kun je sterk voelen dat het tijd is voor een andere werkplek.

Waarschijnlijk is dat verlangen tijdelijk en waait het weer over, maar zie het als een duwtje in de rug om te veranderen, iets waar je normaal wat huiverig voor kunt zijn. Veiligheid is belangrijk voor je, maar net als iedereen wil je gezien worden. Nu dat verlangen groter is dan normaal, dwingt het jou om na te denken: ben je echt wel zo tevreden op je huidige plek?

Mercurius en Venus maken dat je sociale leven in juli een grote rol speelt. Dat zou van belang kunnen zijn voor het vinden van een nieuwe richting in je werk. Het contact met anderen brengt je op ideeën en misschien wil een nieuw contact voor kruiwagen spelen. De kans is groot dat je niet alleen meer erkenning krijgt, maar dat je ook inhoudelijk meer plezier en bevrediging ervaart. Simpelweg omdat je je aangetrokken voelt tot een plek in een organisatie waar je echt past.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit vertelt jouw Venusteken over je liefdesleven
Dit vertelt jouw Venusteken over je liefdesleven