Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Kreeft

De zon en Mercurius schijnen hun licht bij jou vooral op de zone van het onderbewustzijn. Het kan zijn dat het leven daarvoor de perfecte omstandigheden creëert, of je daar nu blij mee bent of niet. Dat zorgt meestal voor een situatie waarin je veel tijd hebt om alleen te zijn en na te denken. Het mooie daarvan is dat je je bewust kunt worden van zaken die een beetje ondergesneeuwd waren, en op je lagen te wachten. Dingen die te maken hebben met je oorsprong, je verleden en de emoties die je diep verstopt hebt omdat je er toentertijd misschien geen raad mee wist. Juni reikt jou allerlei kansen aan om hiermee aan de slag te gaan, door helderheid te brengen en voor het daglicht te brengen wat verborgen was. Dat is niet altijd een makkelijk proces, maar het is wel helend.

Ook kun je steeds meer beseffen hoe belangrijk het is om je geheimen aan iemand toe te vertrouwen, zodat je ze niet in je eentje hoeft mee te zeulen. Het resultaat van deze soul searching is een gevoel van verlichting. Niet alleen in spirituele zin, maar juist vooral in emotionele zin.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022