Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Maagd

Voor Maagd kunnen de zon en Mercurius de nadruk leggen op je reputatie en op erkenning voor je prestaties. De zon is daarbij een behulpzame energie, die jou als het ware in de spotlights zet. Dat zorgt ervoor dat de dingen waarvoor jij je inzet (eindelijk) worden gezien. Dit kan je een enorme stoot energie en motivatie geven. Omdat jij meestal genoegen neemt met een bescheiden rol in het geheel, kun je je weleens afvragen waar je het allemaal voor doet. Dat heb je een beetje aan jezelf te danken, omdat je de neiging hebt om te zeggen ‘let maar niet op mij, ik ben niet belangrijk, als het resultaat maar goed is.’

Toch kun je daar een onbevredigd gevoel aan overhouden, omdat het verlangen dat je wel wordt gezien en wél waardering krijgt er wel degelijk is. In een periode dat de zon door Tweelingen gaat, is dat ineens aan de orde voor jou. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de invloed van Mercurius, jouw persoonlijke planeet. Die zorgt voor nog meer positieve flow. Hoewel je soms last kunt hebben van verlegenheid, van moeite met het verwoorden van wat je écht wilt zeggen, helpt Mercurius jou nu om je punt te maken, zodat anderen jou verstaan en begrijpen. Wat wil je nog meer?

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022