Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Leeuw

Een van de kwaliteiten van Leeuw is dat hij of zij een superloyale vriend of vriendin is. Deze kwaliteit wordt door anderen vaak onderschat, maar als er iemand is die voor zijn of haar vrienden door het vuur gaat, dan is het Leeuw. Die kwaliteit krijgt in juni extra aandacht door de positie van de zon en Mercurius in Tweelingen. Het mooie is dat dit momenten geeft waarop je de vriendschap wilt vieren, momenten waarop jouw vrienden zien wat een gouden hart jij hebt.

Het helpt ook om dingen tegen elkaar te zeggen die normaalgesproken moeilijk onder woorden te brengen zijn. Dat draagt bij aan jouw geluksgevoel. Dat jij je omringt voelt door mensen waarvan je houdt en dat die liefde wederzijds is, dat is misschien wel een van de mooiste geschenken die je ooit zult ontvangen. En het maakt jou duidelijk dat het zijn van een goede vriend misschien wel een van de belangrijkste doelen in je leven is. Ook omdat je daarmee een familie van geestverwanten om je heen kunt verzamelen, wat misschien wel dieper gaat dan bloedverwanten. Daarom is het koesteren van vriendschap voor jou mogelijk belangrijker dan het vinden van de grote liefde of erkenning voor jouw kunstenaarschap.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022