Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Weegschaal

Een van de grote thema’s van Weegschaal is schoonheid. De behoefte aan schoonheid staat voor een dieper verlangen in jou, naar rust, evenwicht en harmonie. Met de zon en Mercurius in Tweelingen kun je op zoek gaan naar wijsheid, goeroes die jou dichter bij ware innerlijke vrede brengen. Dat is dus iets anders dan de rust die jij ervaart door stilte of schoonheid.

Dit gaat over vrede sluiten met jezelf. Vrede sluiten met het feit dat anderen soms niet blij zijn als jij doet wat je wilt. Innerlijk vrede hebben met diegene zijn die je werkelijk bent, en de bereidheid om daarvoor je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dat vinden we allemaal moeilijk, maar voor Weegschaal is het een extra uitdaging om zichzelf te laten zien, om al zijn kwaliteiten te laten schitteren en tegen de ander te zeggen: ‘nu ben ik aan de beurt’. Maar met de ondersteuning van Mercurius en de zon vind je de inspiratie, de woorden en de weg om dit te doen. En dat zorgt ervoor dat juni voor jou een maand is waarin je dieper doordringt tot je eigen kern, tot wat voor jou het klokje laat tikken.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022