Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Schorpioen

De zon en Mercurius in Tweelingen raken het meest essentiële stuk van jouw bestaan. Jouw intense verbondenheid met de processen van leven en dood, de kracht van transformatie, je diepste geheimen en trauma’s. Daar doen ze hun zegje en laten ze hun licht schijnen. Het kan zijn dat je zelf de drang voelt om hiermee aan de slag te gaan, bijvoorbeeld door het gesprek aan te gaan met een therapeut die een autoriteit is op zijn of haar vakgebied.

Het kan ook zijn dat je elke vorm van erover praten liever ontwijkt. Dan zou er iemand op je pad kunnen komen die als een ‘woordvoerder’ van dat innerlijke stuk optreedt. Zo iemand kan in eerste instantie enorm op je zenuwen werken, je boos maken en irritatie en wrevel oproepen. Dat gevoel gaat pas weg als jij bereid bent om te kijken naar de boodschap die zo iemand voor jou heeft. De spiegel die diegene jou voorhoudt. Probeer te kijken naar jouw innerlijke drijfveren, naar datgene wat zo kwetsbaar en verborgen is in jou dat je het eigenlijk aan niemand wilde laten zien. Dan kun je deze maand ontdekken dat je innerlijke demonen blootstellen aan het daglicht de beste manier is om ze te ontmaskeren, en dat erover praten helpt om in te zien dat die draak in feite een onschuldig hagedisje is.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022