Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Boogschutter

Het teken Tweelingen is de natuurlijke tegenpool van Boogschutter. Daarom heeft een periode waarin de zon en Mercurius door Tweelingen gaan, vooral betrekking op jouw tegenpool. Dat wil zeggen je levenspartner, jouw liefdesrelatie. De zon kan ervoor zorgen dat de ander je aandacht opeist en je nodig heeft om zich gezien te voelen. Maar net zo goed heb jij het nodig dat de ander jou ziet als degene die je werkelijk bent. Mercurius zorgt daarbij voor de juiste woorden, het begrip waardoor je nader tot elkaar kunt komen. Ook al kunnen er eerst verwijten worden gemaakt, door steeds elkaars hand te grijpen en elkaar vast te houden is het mogelijk de afstand te overbruggen. Zo kunnen jullie elkaar zien, met open ogen, helder en echt.

Natuurlijk is het dan ook nodig om jezelf te laten zien. Om jezelf bloot te stellen. De zon geeft je het zelfvertrouwen om de ander toe te laten, om de angst te overwinnen jezelf te laten zien in al je kwetsbaarheid. Misschien heeft Tweelingen een oppervlakkige reputatie, maar je begrijpt dat dit alles behalve een oppervlakkig proces is. Dit is een kosmische handreiking waarmee je dichter tot elkaar kunt komen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022