Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Steenbok

Meer dan anderen is Steenbok bereid om monnikenwerk te verrichten. Achter de schermen, tot in de late uurtjes, met enorme precisie kleine stapjes zetten in een groot project. Herken je dat? Ben je momenteel bezig met zo’n soort klus? Dan zal je blij zijn om te horen dat de zon in juni voor support en erkenning zorgt. Het kan zomaar zijn dat iemand van de leiding ziet hoe hard jij je best doet en hoe ver je al gekomen bent. Misschien is diegene bereid om je leven wat makkelijker te maken. Misschien volgt een betere beloning.

Maar de grootste beloning is misschien wel dat je zelf beseft hoe fijn en belangrijk het is om een radertje te zijn in een groter geheel. Misschien leek het heel lang alsof anderen geen waardering voor jou hadden, maar misschien was jij het vooral zelf die het gevoel had dat je ‘belangrijkere’ dingen moest doen. Daarmee voerde je de druk op jezelf onnodig op. Door echt te zien hoe waardevol je huidige rol of plek in het geheel is, maak je de weg vrij voor meer levensgeluk. En Mercurius zorgt ervoor dat alles in je werk wat te maken heeft met communicatie, gladjes verloopt.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022