Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Waterman

In elke Waterman schuilt een ongetemde (levens)kunstenaar die wakker gekust wil worden. Ook als die Waterman op een kantoor werkt en keurig elke dag naar zijn werk gaat. In juni kun je voelen dat de kunstenaar in jou meer aandacht wil. Dat hij gezien en gehoord wil worden en behoefte heeft aan een podium. Daarvoor zul je natuurlijk moeten laten zien dat hij bestaat en het middel daarvoor is communicatie. Met de steun van de zon en Mercurius in Tweelingen lijkt dat ineens vanzelf te gaan. Je weet welke boodschap je wil overbrengen, wat je wilt zeggen, waar voor jou het leven over gaat.

Dat betekent dat een essentieel stuk van jou eindelijk gezien gaat worden en de erkenning krijgt waar je naar hunkert. Daardoor kan de levenslust weer door je aderen stromen. Je gaat meer doen wat je echt wilt en wat jou bezielt. Je brengt dingen tot stand waarin je je creativiteit laat zien. Vooral als dit dingen zijn waarin taal en woorden een rol spelen, dan kun je echt het gevoel hebben dat je niet meer te stoppen bent. De woorden stromen vanzelf, vertellen het verhaal, dansen over je scherm. Jij hoeft je alleen maar open te stellen voor de kosmische stroom aan creativiteit.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022