Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022

In de zomermaand juni bevindt de zon zich in Tweelingen. Halverwege juni komt daar Mercurius bij, de planeet die hoort bij Tweelingen. Dat legt de focus op het voeren van een goed gesprek, en op echt contact maken. Het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën. Misschien openen zich wegen die jij nog niet eerder zag. Dat brengt voor ieder sterrenbeeld unieke inzichten met zich mee.

Maandhoroscoop juni 2022: Ram

De zon en Mercurius in Tweelingen zorgen bij jou voor een soort hyperfocus. Ineens lijk je beter te begrijpen hoe jouw woorden een keten van gebeurtenissen in gang kunnen zetten. Die keten van gebeurtenissen kan positief, maar ook negatief zijn. Met andere woorden: je beseft hoeveel macht en impact de dingen die jij zegt eigenlijk hebben. Dat zorgt ervoor dat jij je woorden met meer zorg kiest, maar het zorgt er ook voor dat je je aangetrokken kunt voelen tot situaties waarin jij anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Misschien besef je zelfs dat dit de manier is waarop jij je leven verder vorm wilt geven, als motiverende spreker of coach.

Meer dan anders kun jij doordringen tot de kern van de ander. Meer dan anders lukt het jou om te spreken vanuit je eigen kern, je hart. Het proces waarin jij en de ander elkaar raken voelt als magie. Alsof je een toverstaf hebt gekregen waarmee je wonderen tot stand kunt brengen. Misschien had je die toverstaf altijd al in je bezit en ontdek je nu pas waar hij verborgen lag. Soms werkt het zo. Dan is zo’n ontdekking een bouwsteen van de prachtige persoon die jij aan het worden bent.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022
Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2022