Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Boogschutter

Met Jupiter in het teken Tweelingen ligt voor jou de focus bij één-op-één-relaties, zowel zakelijke als intieme. Dat is het gebied waarop je levensvreugde, geluk en groei ervaart, al kan het soms wat overweldigend zijn als je je aandacht niet bij één persoon kunt houden. Het contact verloopt in juni zo makkelijk, zo vanzelfsprekend, dat je soms niet helemaal beseft waar de grens ligt. Ook kun je wat worstelen met het thema ‘geven en nemen’. Je bent van nature een gulle gever maar je kunt merken dat je daarmee mensen uitnodigt die te veel van je vragen.

Ook kun je van anderen – met name van je partner – soms te veel verwachten, te veel willen. Dat is niet helemaal eerlijk naar hem of haar: het zijn jouw dromen die je op de ander projecteert. Anderzijds beloof je zelf soms ook te veel, waardoor al ingebakken is dat je de ander zult moeten teleurstellen. Het is de kunst om in de liefde realistisch naar de ander en naar jezelf te kijken. Als je dat respecteert, is juni een uitstekende maand om te groeien door de liefde, maar ook om te leren meer balans te vinden tussen geven en nemen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten