Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Kreeft

Juni kan voor jou het begin inluiden van een periode van introspectie en spirituele verrijking. Jupiter gaat bij jou de zone van verstilling, afzondering en spiritualiteit binnen. Maar dan wel in het communicatieve teken Tweelingen. Je voelt dat dit een maand is waarin je je meer kunt verbinden met je innerlijke stem. Ook subtiele signalen van het universum komen rechtstreeks bij je binnen, of dat nu een vlinder is die je pad kruist of een moment in de natuur. Maar gaandeweg leer je meer over je innerlijke wereld en de onontdekte aspecten van je ziel. Dan kun je merken aan je innerlijke dialoog: je stelt jezelf existentiële vragen. Die innerlijke dialoog kan in eerste instantie nog wel een beetje alle kanten uitgaan. Zo veel vragen, zo veel antwoorden, dat geeft twijfel.

Misschien maak je – geïnspireerd door iemand uit je omgeving – bewust de keuze om je terug te trekken uit de alledaagse drukte door een retraite of meditatiebijeenkomst. Je kunt de behoefte voelen om oude, wijze teksten te lezen, zoals het Tibetaans dodenboek of de Bhagavad Gita. Deze maand is het begin van een periode waarin spiritualiteit voor jou opnieuw vorm krijgt. Er kunnen eenzame momenten komen, maar je zult er een soort gelukzaligheid in ervaren.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten