Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Ram

Met Jupiter in de zone van de contacten zou je kunnen merken dat je interesse toeneemt in het leren van communicatievaardigheden. Je kunt je opeens bewust worden van het feit dat er ruimte is om op dit gebied te groeien. Omdat je niet altijd beseft dat je niet volledig bent in het delen van informatie bijvoorbeeld. Of omdat je ontdekt dat je niet zo goed luistert als je altijd dacht van jezelf. Je kunt deze maand door een fase gaan van ‘bewust onbekwaam’. Dat kan met zich meebrengen dat je je even ontzettend onhandig voelt, maar al snel kan er een enorme honger ontstaan om juist ontzettend goed te worden op dit gebied. Misschien ontdek je wel dat er een geweldig boek is geschreven over de kunst van het communiceren. Of je komt iemand tegen die jou een aantal tips geeft die goud waard zijn. De belofte van Jupiter is dat je op dit gebied een groeispurt kunt maken, waardoor je de komende maanden – te beginnen in juni – ontdekt dat er een wereld te winnen valt als je beter leert spreken, luisteren, schrijven et cetera. De impact die je hebt op anderen neemt toe, wat je helpt om meer tot stand te brengen en meer van je wensen te realiseren.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten