Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Schorpioen

Jupiter strijkt neer in de astrologische zone waar ingrijpende, transformerende ervaringen zich verschuilen. Dankzij het teken Tweelingen brengt hij daar openheid, gesprekken en heling. Dan lukt het niet om je pijn voor anderen te verbergen. En dat mag je gerust een vermomde zegen noemen, want juist door de kluis open te breken waarin jij je geheimen bewaart, kan er een proces van verwerking op gang komen. Je krijgt meer inzicht in je psychologische patronen en trauma’s. De expansieve aard van Jupiter kan je aanmoedigen om therapie, counseling of een andere vorm van psychologische hulp te zoeken. En omdat je helemaal openstaat voor deze vorm van hulp, bereik je er veel mee.

Bovendien kun je merken dat de relaties met anderen meer van je vragen. Anderen willen je ware ‘ik’ zien. Niet uit ongepaste nieuwsgierigheid, maar uit pure liefde. En omdat Jupiter je vertrouwen versterkt, sta je meer open voor het delen van je ware zelf met anderen. Ook kun je ervaren dat wat begint als een oppervlakkig gesprek, onvoorstelbaar snel de diepte ingaat, al dan niet in de vorm van een erotische verbinding.

Nog iets bijzonders dat zou kunnen gebeuren: misschien erf je deze maand een boek of een boekenkast (met inhoud), die je leven voorgoed verandert.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten