Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Steenbok

In juni krijgen jouw werk en gezondheid een oppepper van Jupiter in Tweelingen. Jupiter, de planeet van groei en expansie, helpt je openstaan voor nieuwe inzichten waardoor je een gezondheidskwestie kunt oplossen. Het kan ook zijn dat je iemand ontmoet die je inspireert om beter voor jezelf te zorgen, een soort gezondheidsgoeroe. Dat gaat dan op een vrijblijvende manier. Je raakt bijvoorbeeld terloops met iemand in gesprek en zonder dat je ernaar op zoek was, heb je waardevolle informatie te pakken die jou op het pad van genezing zet. Het kan ook zijn dat je een boek leest waarin je een heilzame therapie ontdekt.

Tijdens deze periode kun je merken dat je meer erkenning krijgt voor het feit dat je altijd zo hard je best doet. Eindelijk worden je inspanningen gezien en gewaardeerd en dat doet jou ontzettend veel goed. Het kan zijn dat je in je werkomgeving grotere informatiestromen te verwerken krijgt dan normaal, tot op het punt dat je het overzicht kwijt dreigt te raken. Besef dat je niet aan elke mail evenveel aandacht hoeft te besteden. Zo veel tijd heb je simpelweg niet. Het is nu belangrijker dan ooit om het kaf van het koren te scheiden.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten