Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Stier

Jupiter begeeft zich bij jou in de zone die te maken heeft met talenten, en dat in het teken Tweelingen. Dan kan er ineens het bewustzijn ontstaan dat je een veel betere schrijver, spreker of coach bent dan je durfde te dromen. Misschien is er iemand anders die je erop attendeert dat je hem of haar met jouw woorden wist te raken. Misschien lees je iets terug dat je in het verleden hebt geschreven en hebt verstopt omdat je bang was het aan de wereld te laten lezen. Maar nu, zoveel tijd later, besef je ineens dat het kwaliteit heeft. Dat kan je inspireren om met dit talent aan de slag te gaan, om er aandacht aan te besteden of vaker aan de wereld te laten zien wat je kunt op het gebied van taal of communicatie. Misschien wil je dat dit ook vorm krijgt in je werk. Dan kan deze ervaring de eerste stap zijn op weg naar een nieuwe baan waarin je beter tot je recht komt dan tot nu toe het geval was. Het kan ook zijn dat je eerst nog wat ‘onderbouwing’ nodig hebt, bijvoorbeeld in de vorm van een cursus.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten