Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Vissen

Mocht je de komende periode oom of tante worden, dan is de kans groot dat dit kind jouw oogappel wordt. Jupiter in Tweelingen brengt fijne ervaringen en uitbreiding in astrologische zone die te maken heeft met thuis, familie en roots. Je zou tijdens een korte trip een plek kunnen ontdekken waar je graag zou willen wonen en dan kan zomaar van het ene het andere komen. Je spreekt iemand uit die buurt en die kent nog een buurvrouw die gaat verhuizen, waardoor er een woning vrijkomt. Toevallig lukt het jou dan om dat huis te bemachtigen. Dit als voorbeeld hoe het zou kunnen gaan.

Omdat Jupiter deze maand in Tweelingen staat, heb je veel behoefte aan contact met je omgeving, de buren en de wijk. Dat contact verloopt waarschijnlijk zo prettig dat het bijdraagt aan het gevoel van veiligheid dat jij thuis ervaart. Je voelt je als het ware omarmt door ‘je buurt’. Op emotioneel niveau kun je een diepere band met je familie – met name je moeder – ervaren. Een luchtig gesprekje samen kan de aanloop zijn naar een moment waarop je elkaar vergeeft voor de dingen die vroeger niet goed zijn gegaan.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten