Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor juni 2024

De zomermaanden bieden veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Je bent meer buiten, gaat naar festivals en bezoekt terrassen. Dat geldt in juni nog meer dan normaal omdat geluksplaneet Jupiter zojuist naar het communicatieteken Tweelingen is verhuisd.

Maandhoroscoop juni 2024: Weegschaal

Weldoener Jupiter inspireert in juni (en erna) jouw reislust. Omdat Jupiter zich in Tweelingen bevindt, zal het eerder gaan om korte trips dan om een wereldreis, maar de verrijking is er niet minder om. Juist korte trips bieden je de mogelijkheid om uiteenlopende culturen te ervaren, waardoor je een universele waarheid over het leven kunt ontdekken. Of je ontdekt een nieuwe levensfilosofie die inspirerend en verbindend is. Één die te maken heeft met wat ons samenbrengt, in plaats van wat ons van elkaar vervreemd.

Elk tripje kan je begrip van de wereld vergroten en je helpen een meer inclusieve kijk op het leven te ontwikkelen. Maar je hoeft niet in de trein of het vliegtuig te stappen om dit soort ervaringen op te doen. Jupiter stimuleert ook je intellectuele groei. Je kunt je aangetrokken voelen tot het volgen van cursussen of studies in filosofie, religie, kunstgeschiedenis of – helemaal in de geest van Tweelingen – een nieuwe taal. En dat opent dan weer de deur naar een wereld die altijd al heeft bestaan, maar die je nog niet had ontdekt. Juni leert jou hoe fijn het is om je wereld te zien groeien door te leren, te verkennen en jezelf te verdiepen in nieuwe onderwerpen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten
Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten