Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Boogschutter

Je bent iemand die nooit de hoop verliest en altijd positief blijft. Zelfs in de verwarrende tijden waarin we nu leven. Jij ziet altijd een stip op de horizon en bent altijd in staat om het bredere perspectief te zien.

Planeet Mars bevindt zich het grootste deel van de maand in Waterman (tot 23 maart). Daardoor richt jij je graag op nieuwe ontwikkelingen. Dat vind je momenteel belangrijker dan het afronden van zaken. Alles wat klinkt alsof het bijdraagt aan een betere toekomst, heeft momenteel jouw warme belangstelling. Ook omdat je persoonlijke planeet Jupiter contact maakt met Uranus, de futuristische planeet van Waterman die staat voor techniek en uitvindingen. Misschien dat je op een of andere bijzondere manier zelfs betrokken raakt bij een uitvinding of een vrij nieuwe techniek. Daarvoor hoef je overigens niet technisch aangelegd te zijn. Het kan ook gaan om communicatie, vormgeving of een ander innovatief project.

Je privéleven staat momenteel op een laag pitje. Je bent druk met de buitenwereld, waarin voor je gevoel veel spannende ontwikkelingen plaatsvinden. Maar vergeet niet dat er ook partners, kinderen, huisdieren, ouders of vrienden zijn die jou zo af en toe nodig hebben. Het doet je bovendien goed om zo af en toe thuis even bij te tanken, even te lummelen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou