Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Kreeft

Jij laat je in maart het meest meeslepen door de energie van het waterteken Vissen. Dan gaat het over loslaten en de grote levensthema’s. Welke materiële en fysieke zaken moet je achter je laten om spiritueel te kunnen groeien? Wat is echte rijkdom voor jou? Als emotionele Kreeft zul je misschien de nodige tranen laten, maar dat zijn de zichtbare manifestaties van je innerlijke reiniging. Aan het eind van de maand kun je een soort opluchting voelen. Waarom heb je niet eerder afstand kunnen nemen van deze spullen, mensen, wensen, eisen of wat dan ook? Wees dan niet te hard voor jezelf. De waarheid is dat we tijd nodig hebben om naar dergelijke innerlijke beslissingen toe te groeien. Emotioneel volwassen worden is een rijpingsproces. Als je dertig bent, of zestig, voel je de dingen anders dan als je dertien bent. En de dingen die je hart sneller laten kloppen veranderen ook. Maar als sentimenteel Kreeftje blijf je soms iets te lang vasthouden aan wat eigenlijk al voorbij is. Daarom is deze maand – hoewel soms wat lastig – een belangrijke stap naar meer groei en geluk. Dat geldt in het bijzonder voor zaken die te maken hebben met de liefde.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou