Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Leeuw

Jij voelt je als vuurteken meer aangetrokken tot een nieuwe start dan tot het keurig afronden van wat er nog moest gebeuren. Logisch, want wat is er nou leuker dan je met hart en ziel in een nieuw avontuur storten? Toch is het advies om dat niet te doen, om de dingen aan te pakken in de juiste volgorde. Eerst je zaken op orde maken, de stapels op je bureau opruimen. Daar hoort ook bij dat je plannen opgeeft die je had gemaakt en waarvan je voelt dat je ze niet meer gaat uitvoeren. Het kan ontzettend lastig zijn om deze verweesde ideeën op te geven. En toch is het belangrijk dat je dat doet, want ze kunnen het kanaal blokkeren waarmee jij creëert en nieuwe dingen in de wereld zet.

Het kan helpen om tegen jezelf te zeggen: als dit idee er moet komen, vertrouw ik erop dat er ergens op de wereld op enig moment iemand anders is die zich over dit idee ontfermt. Ik hoef het niet allemaal zelf te doen. Misschien popt er dan zelfs iemand op in je hoofd die dit idee van jou wil oppakken en aan wie jij het durft over te laten.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou