Maagd, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Maagd

Maagd kan in het eerste deel van maart voelen dat het tijd is om nog een keer om te kijken naar de liefdes van vroeger en de lessen die je daarbij hebt geleerd. Was die ene grote liefde echt zo onmogelijk of had je zelf ook een aandeel in het niet lukken van de relatie? Zijn er dingen die je hier en nu, het liefst vandaag nog, kunt doen om de relatie met je huidige partner te verdiepen? Van welk gedrag van jezelf moet je daarvoor afscheid nemen? Dat zijn het soort vragen die je jezelf zou kunnen stellen. Misschien is het lastig als je dat niet aan de ander kunt of durft te vragen, maar met de invloed van het teken Vissen ontdek je dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Je hoeft alleen maar in te tunen op die hogere stem in jezelf. Na 10 maart sta je meer open voor nieuwe geluiden en misschien zelfs, als daarvoor ruimte is in je hart, een nieuwe liefde. Vooral van 18 tot en met 22 maart kun je iemand ontmoeten die veel voor jou kan gaan betekenen. En dat begint met een paar woorden met helende kracht. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou