Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Ram

Een nieuwe lente, een nieuwe liefde! Jouw persoonlijke planeet Mars verbindt zich in het teken Waterman met liefdesplaneet Venus. Dan kan die nieuwe liefde zomaar je leven binnenwandelen. Net toen je dacht dat het nooit meer zou gebeuren, net toen je dacht dat vrijgezel zijn eigenlijk veel beter bij je past, zet een onweerstaanbaar persoon je leven volledig op zijn kop. Wat volgt is een rollercoaster van emoties, want de kans is groot dat dit iemand is die zich niet zo snel in een ho(e)kje laat duwen. Maar dat rebelse vind je juist zo aantrekkelijk…

Dit kan ook gebeuren als je al jaren samen bent met een levenspartner. Dan kan zo’n ontmoeting enorm veel spanning met zich meebrengen. En schuldgevoel. En stress. Het kan goed zijn om jezelf af te vragen waarom je hier en nu openstaat voor deze nieuwe persoon. Ben je verveeld geraakt? En is een nieuwe relatie de oplossing of zijn er ook andere manieren om te zorgen voor het avontuur en de uitdagingen waar je als Ram zo’n behoefte aan hebt? Het antwoord is uiteraard aan jou. Het lot kan situaties op je pad brengen, maar jij maakt de keuze of je erop ingaat of niet.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou