Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Schorpioen

De nadruk ligt voor jou deze maand bij een nieuw initiatief. Het beste deel van maart begint voor jou vanaf de 12e, als Venus het waterteken Vissen binnengaat. Dat kan voor jou het begin zijn van een creatieve periode waarin je met iemand samenwerkt aan een project. Tijdens die samenwerking leer je dat één en één meer is dan twee. De ander haalt het beste in jou naar boven en stimuleert je om verder te denken dan je normaal zou doen. Out of the box. Dat samenwerken betekent ook dat je iets zult moeten opgeven, zoals ideeën die te sterk zijn gevoed door je ego. Ik ben de beste, ik kan het helemaal alleen. Van die dingen.

Vanaf 20 maart krijgt deze creatieve samenwerking meer fundament, een serieuzer karakter. Dat betekent dat er meer uren in gaan zitten, maar ook dat je concreet voor je ziet hoe het in de buitenwereld tot een succes kan worden. Dat kan door er samen stap voor stap aan te bouwen, maar ook door het oefenen van geduld. Blijf kijken naar die stip op de horizon, terwijl jij en je partner elke dag een beetje dichter bij het resultaat komen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou