Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Steenbok

Voor jou is een periode aangebroken om zaken af te ronden. Maart geeft jou de kans om losse eindjes aan elkaar te knopen. De trouwe planeet Saturnus bevindt zich in Vissen, wat jou bovendien de noodzaak laat voelen om het leven vanuit een esoterisch of hoger perspectief te bekijken. Je kunt je bezighouden met diepe levensvragen en probeert daar een persoonlijk antwoord op te vinden. Waarschijnlijk heb je daarvoor veel behoefte aan me-time. Tijd waarin jij je afzondert van de dagelijkse stroom aan dingen die je afleiden. Verdieping vraagt rust en concentratie. Neem daar de ruimte voor en voel je niet schuldig als je even niet bereikbaar bent voor anderen. Je hoeft niet altijd voor iedereen klaar te staan.

De inzichten waar je deze maand toe komt, geven in je hoofd en hart de ruimte voor een positief vervolg de komende lenteperiode. Ter ondersteuning van dit spirituele proces zou je aan een grote schoonmaak of opruimactie kunnen beginnen. Zo vormt jouw leefomgeving een weerspiegeling van het opgeruimde gevoel dat je straks vanbinnen voelt.

Voor lentekriebels in de liefde moet je waarschijnlijk wachten tot 19 maart. Dan maakt Venus contact met Saturnus en zou je hart voor iemand kunnen smelten.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou