Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Stier

Omdat jouw planeet Venus zich deze maand verbindt met de dynamische planeet Mars zul je meer neigen naar het aangaan van nieuwe avonturen dan normaal. Het kriebelt vanbinnen, waardoor je bijna manisch aan de slag zou kunnen gaan met een leuk idee of plan. Het is goed om ‘ja’ te zeggen, maar bedenk van tevoren of je het hoge tempo dat waarschijnlijk van je wordt gevraagd, vol kunt houden. Ook over een half jaar of een jaar. Als Stier ben je niet gemaakt voor een leven als een snelkookpan. Het is erg belangrijk om te voelen waar je grenzen liggen en die te bewaken.

Verder heb je de wind mee bij alles wat je onderneemt, dus laat je door deze waarschuwing niet afschrikken. Naarmate de maand vordert, zie je steeds scherper de grote lijnen van je toekomst en hoe je huidige plannen daarin passen. Ook zou je kunnen ontdekken hoe je tot een bijzondere samenwerking kunt komen met een goede vriend of vriendin. Hoewel dit een goed idee is, is het raadzaam om onderlinge afspraken op papier te zetten. Je zou door je huidige overmoed en optimisme iets te makkelijk kunnen denken: ‘komt later wel’ of ‘komt wel goed’.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou