Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Tweelingen

Afsluiten of beginnen? Met Mercurius in Ram vanaf 10 maart wijd je de eerste dagen van deze maand waarschijnlijk aan het overdenken van de afgelopen winter, het afronden van je administratie of het afsluiten van een project. Misschien heb je fouten gemaakt waarvan je veel hebt geleerd of misschien ben je iemand nog iets verschuldigd. Gebruik de eerste dagen van maart om dat recht te zetten. En dan, als Mercurius doorstoot naar het teken Ram, ben je aan de beurt. Dan begint jouw persoonlijke lente, bijna twee weken voordat de rest van de mensen de voorjaarskriebels voelt.

Belangrijk is om een plan of idee goed te overdenken en diepgaand alle details uit te werken. De kans is groot dat je ‘goud’ in handen hebt, maar alles staat of valt bij de uitvoering. Neem je tijd, ga niet overhaast te werk. Elke stap die je nu zet, is onderdeel van het fundament dat je voor de toekomst legt. Geen verkeerde zuinigheid, geen impulsieve uitspraken maar rustig, stap voor stap werken aan jouw droom. Mocht je worstelen met een krap budget, probeer dan een onorthodoxe manier te vinden om je plan te realiseren. Met crowdfunding zou je momenteel bijvoorbeeld veel succes kunnen behalen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou