Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Waterman

Tot 11 maart krijgt Waterman bezoek van Venus, de planeet van liefde, relaties en schoonheid. Misschien voelde je als intuïtieve Waterman al dat jouw Cinderella-tijd zou aanbreken. Of misschien zag je het juist niet aankomen, maar in beide gevallen is dit een periode om liefde en schoonheid te vieren. Maak tijd vrij om door te brengen met je partner, om te daten of voor een beautybehandeling. Omdat Mars ook zijn stempel drukt op maart, ben je in de stemming om een nieuwe start te maken. Met je partner, met een ex of met iemand die je nog zult ontmoeten.

Dat kan gepaard gaan met wat onrust. Je enthousiasme voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen is zo groot, je lijkt wel een kind in een snoepwinkel. Bovendien heb je weinig oog voor praktische bezwaren. Al woont de persoon waarnaar je verlangt aan de andere kant van de wereld, je denkt al snel ‘oh, dat is geen probleem, dat los ik wel op, daar kan ik wel mee omgaan’. Daar kun je beter wat minder zeker van zijn. Je kunt momenteel een beetje hyper zijn, waardoor je keuzes maakt die niet helemaal realistisch zijn. Maar of je je daar iets van aantrekt, is nog maar de vraag.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou