Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor maart 2024

In de lentemaand nemen we afscheid van de winter (Vissen) en beginnen de seizoenen een nieuwe cyclus (Ram). Waar ligt voor jou de focus? Bij het afronden van zaken of juist bij nieuwe initiatieven?

Maandhoroscoop maart 2024: Weegschaal

Venus en Mars staan momenteel in Waterman. Waterman is net als Weegschaal een luchtteken. Dit geeft jou de kans op een nieuwe aftrap in de liefde. Voor de singles kan het gaan om een mooie ontmoeting die gepaard gaat met diepe gevoelens van vriendschap en elkaar begrijpen. Maar het kan ook betekenen dat je de liefde opnieuw ‘uitvindt’ met je huidige partner. Vanaf 12 maart, als Venus zich in Vissen bevindt, kunnen gevoelens van liefde zich verdiepen en een bijna magische of spirituele lading krijgen. Mocht je je (samen) toch al willen verdiepen in zoiets als tantra dan is dit een prachtige periode waarin je openstaat voor de wijze lessen van deze oude leer.

Vanaf 20 maart krijg je meer behoefte aan een officiële uitspraak van je geliefde. Al die gevoelens zijn prachtig, maar je wilt ook echt horen uit zijn of haar mond dat het ‘aan’ is. Je hebt behoefte aan meer bevestiging en houdt je ineens bezig met hoe het zou horen. Je wil gezien worden als de partner van, vooral ook in het openbaar. Focus je daar niet te veel op. Door eisen te stellen of controle af te dwingen verdwijnen jouw gevoelens van onzekerheid niet. Laat het liever een beetje spontaan ontstaan.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou