Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Kreeft

Momenteel is jouw rol in de familie en vriendenkring die van een veilige haven, een rustpunt. Anderen voelen zich goed bij jou en je vervult graag die beschermende rol, maar je kunt zo af en toe het gevoel hebben dat je zelf onvoldoende aan je trekken komt. Misschien heb je zelf ook behoefte aan een schouder om op uit te huilen, een arm om je heen. Toch kun je die moeilijk vinden. Lilith bevindt zich in het teken Kreeft gedurende de maand mei. Dan staat je innerlijke radar afgesteld op de emoties van anderen. Je voelt dan zo sterk met ze mee dat het soms bijna lijkt of jij voelt wat de ander voelt. Vooral als het gaat om mensen die dichtbij je staan, met wie je een bloedband hebt.

Wat is ’thuis’?

Deze Lilith-stand kan jou helpen om een nieuwe definitie te vinden voor jouw ‘thuis’. Is dat je huis? Is dat overal en nergens, bij jezelf? Of is het elke plek waar jij mensen tegenkomt met wie jij je verbonden voelt? Misschien dat je daarover nieuwe ontdekkingen doet, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat en je sterk aangetrokken voelt tot een ander land.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Waar staat Juno in jouw geboortehoroscoop? Dit zegt het over je ideale partner
Waar staat Juno in jouw geboortehoroscoop? Dit zegt het over je ideale partner