Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Leeuw

Jij surft mee op de energie van Venus, Chiron en Jupiter in het verwante vuurteken Ram. Dat brengt veel positieve vibraties, met name in de liefde en als je reisplannen mocht hebben. Jupiter is namelijk de planeet die jou wil meenemen naar verre landen en andere culturen. Venus en Chiron helpen jou om heling te vinden in de liefde, bijvoorbeeld als je de hoop hebt opgegeven of als je de diepe overtuiging koestert dat liefde alleen maar pijn kan doen. Dan opent dit duo de magische poort naar je hart. Voor je huidige relatie kan dat momenten betekenen van verzachting en toenadering. Van weer open staan voor elkaar, de ander weer toelaten en ontmoeten met heel je wezen, heel je kwetsbaarheid.

Samen groeien

Als je single bent, kan dit wijzen op een kennismaking met iemand die ervoor zorgt dat je weer ‘ja’ zegt tegen de liefde, waar je eerst je hart op slot had gezet. Dan is het de kunst om niet te snel te gaan, niet te veel te willen en toch toe te geven aan je verlangen naar iemand die jou begrijpt, waarmee je alles kunt delen. Het mooie van verbintenissen die onder Chiron en Venus tot stand komen, is dat je samen groeit.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Juno in je geboortehoroscoop: dit zegt het over je ideale partner
Juno in je geboortehoroscoop: dit zegt het over je ideale partner