Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Maagd

Met jouw slimme begeleider Mercurius in Tweelingen kun je zo af en toe het gevoel hebben dat je grounding mist. Dat het ontbreekt aan aarde onder je voeten, aan stevigheid. Ideeën en plannen genoeg, maar the devil is in the details. En die neemt in mei een loopje met je. Daardoor kun je voortdurend het gevoel hebben dat je achter alles en iedereen moet aanlopen om nog iets van de grond te krijgen. Alsof het allemaal op jouw schouders neerkomt. Alsof jij de enige bent die het overzicht heeft en houdt. De boodschap is: probeer een beetje te vertrouwen op het fenomeen dat een deel van de issues en problemen vanzelf verdwijnt als je ze een weekje negeert.

Bevrijden van druk

Voor de meeste mensen zou zo’n advies desastreus kunnen uitpakken, maar Maagd mag dit gerust eens goed tot zich laten doordringen. Het kan je bevrijden van de al te grote druk die je soms voelt als je betrokken bent bij een project. Vooral als er wordt samengewerkt, kun je rustig een keer afwachten tot iemand anders zijn steentje bijdraagt. Jij hoeft niet altijd voor iedereen de afwas te doen… en te stofzuigen.. en te strijken en de notulen… en de planning en… Adem in, adem uit.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Deze plant past bij jouw sterrenbeeld
Deze plant past bij jouw sterrenbeeld