Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Schorpioen

Met de Zuidknoop in Schorpioen zou je in mei te maken kunnen krijgen met zaken en mensen uit het verleden… Unfinished business. Misschien is er nog een keer een goed gesprek nodig, misschien is het tijd om excuses te maken. Misschien moet je steeds aan iemand denken omdat er nog iets moet gebeuren tussen jullie twee. Misschien is het goed om terug te gaan naar een plaats waar je vroeger veel verdriet hebt gehad om te merken dat je vrij bent van de pijn, dat je daar nu kunt zijn zonder angst, woede of frustratie. Dat zo’n plek ineens niet meer is dan een zonnige straat met bomen.

Duik in het verleden

Zo zijn er talloze manieren waarop we soms even terug moeten duiken in het verleden om met een bevrijd hart verder te kunnen. De sterren kunnen niet zeggen wat het precies voor jou zal zijn, maar het teken Schorpioen heeft vaak wel ergens een erfenis van zijn of haar intieme relaties. Misschien zelfs letterlijk, dan staan er nog een paar dozen van een ex in de kelder vol spullen die je moet teruggeven. Misschien kun je met deze aanwijzingen al bedenken wat het is. Lukt dat niet, geen probleem, dan komt het waarschijnlijk vanzelf op je pad.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Waar staat Juno in jouw geboortehoroscoop? Dit zegt het over je ideale partner
Waar staat Juno in jouw geboortehoroscoop? Dit zegt het over je ideale partner