Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Steenbok

De zon in mei voelt voor jou als een bekrachtiging van je aardse levensenergie, van de power om in je leven te manifesteren wat je graag tot stand zou willen laten komen. Mei is als het ware jouw creatiefste maand (waarschijnlijk klopt dat ook voor andere jaren, kijk maar eens terug). Daarvoor moeten wel de handen uit de mouwen, maar dat vind jij niet erg. Steenbok is op zijn of haar best als er gewerkt moet worden. Probeer wel een beetje te ontspannen en mee te doen aan het rijke sociale leven in de lente, met zijn feesten en festivals. Je kunt pas optimaal presteren als je ook kunt ontspannen.

Vernieuwen en experimenteren

Verder ben je ook een beetje onder de invloed van de planeet Uranus, waardoor je eerder van de begaande paden durft af te gaan. Je hebt behoefte om te vernieuwen en te experimenteren bij alles wat je doet. Weg met saaiheid en clichés, het is tijd om gekke sprongen te maken, de wereld te laten zien dat je veel meer in je hebt dan saaie of voorspelbare tabellen, structuren, formats en concepten. En het grappige is: als Steenbok de vaste vorm loslaat, kan hij of zij daarin ontzettend uitblinken. Je gaat immers tot het uiterste voor kwaliteit.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Uranus en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten
Uranus en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten