Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Tweelingen

Jouw slimme begeleider Mercurius brengt de meimaand door in het teken Tweelingen, de plek waar hij op zijn plek is en tot zijn recht komt. Dat doet hij door verbinding te maken, met mensen, plaatsen en emoties. En door de juiste woorden te vinden, want al gaat verbinden via het hart, we hebben de juiste woorden nodig om die verbinding te benoemen en tot leven te wekken.

Gevoel van rijkdom

Dit is een maand waarin het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën, een maand waarin zich wegen openen die jij nog niet eerder zag. Dat maakt dat je vol enthousiasme aan een nieuwe opdracht of iets dergelijks begint. Waar je eerder misschien het gevoel had dat je aanbeland was op een doodlopende weg, lijkt het nu alsof er weer van alles mogelijk is.

Ook fijn is dat het je lukt om je enthousiasme te delen met anderen. Dit draagt bij aan een gevoel van rijkdom: delen blijkt vermenigvuldigen te zijn. Mocht je dingen op papier willen zetten of een presentatie moeten houden, dan staat Mercurius ook tot je beschikking met zijn spitsvondigheid en taalvaardigheid. Geen beter moment om iets te publiceren of openbaar te maken dan de maand mei.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Mercurius, de planeet van communicatie, heeft deze invloed op jou
Mercurius, de planeet van communicatie, heeft deze invloed op jou