Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Waterman

Er gebeurt in de meimaand niet zoveel in jouw hoekje van de dierenriem. Saturnus is eigenlijk de meest opvallende gast, maar dat is-ie al sinds vorig jaar, dus er is weinig nieuws onder de zon. Wel kun je merken dat je steeds beter leert omgaan met de energie van Saturnus. Dat kun je merken als je de discipline hebt om aan een groot project te werken, als je niet langer bang bent om te falen maar de uitdaging aangaat.

Nu of nooit

Dat merk je ook als je een betere vorm vindt om jezelf neer te zetten in de wereld (en in je werk). Het kan een beetje eng zijn om je nek uit te steken. Misschien heb je soms het gevoel dat je te pretentieus bent, maar neem dat niet te zwaar. Onder de vlag van Saturnus mag je best een beetje pretentieus zijn. Hij laat je ook beseffen dat de klok doortikt en dat het misschien wel nu of nooit is. Hij vertelt je dat het tijd is om tot de kern te komen, om te doen wat belangrijk is en je tijd niet langer te verbeuzelen aan mensen en zaken die niet met hart en ziel bij jou horen.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Saturnus en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten
Saturnus en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten